Hiekkaset Yhtiöt Oy – Maan mainiot tekijät

Hiekkaset Yhtiöt Oy (y-tunnus 2757961-4) on perustettu kahden piha- ja maanrakennusyrityksen yhteenliittymänä vuonna 2016. Hiekkaset Yhtiöt Oy on maanrakennuksen moniosaaja asiakkainaan taloyhtiöt, kiinteistöt, julkisyhteisöt, ammattirakentajat sekä kotitaloudet.

Hiekkaset Yhtiöt Oy:llä on kesäsesonkina huhti – joulukuussa 6-8 monipuolista maa- ja piharakennusammattilaista. Talvikaudella työllistämme työmaiden mukaan.

Nosturi

Palvelut ja Työt

Hiekkaset Yhtiöt Oy tekee salaoja- ja sadevesiviemäröinti- sekä maa-, piha- ja kivirakentamisen urakointia. Ammattirakentajille ja maanrakennusalan ammattilaisille tarjoamme luotettavaa ja helppoa yhteistyötä tarjoamalla urakat sovitusti KVR-urakoina, aliurakoina tai myös aliurakoinnin ketjutuksina oman luotettavan kone- ja ammattilaisverkostomme kautta.

Olemme joustavia ja valmiita kehittämään yhteistyötä helpommaksi ja resurssitehokkaammaksi esimerkiksi puitesopimuksen kautta. Taloudellisesti voimme olla mukana esimerkiksi keskinäisessä kiinteistöosakeyhtiössä apporttisijoituksella pilkotussa urakassa. Lähtökohtana on molempia osapuolia palveleva hyvä yhteistyö.

Kotitalous- ja taloyhtiöasiakkaille olemme urakoineet erityisesti Oulun alueella ja meillä on mukava määrä tyytyväisiä asiakkaita. Työkohteet ovat olleet monipuolisia pienistä korjaustöistä aina taloyhtiö- tai yksityispihojen kokonaisvaltaisiin urakoihin asti. Olemme toteuttaneet pihakiveyksiä, kivimuureja ja -portaita, aitoja, terasseja, istutus-, nurmi- ja viheralueita, salaoja- ja sadevesiviemäröintejä.

Me olemme:

  • Luotettava
  • Ketterä
  • Ammattilainen
  • Kasvava
  • Innovatiivinen
  • Yhteistyöhaluinen

Yhtiön perusarvo on suomalaiseen heinäntekojärkeen pohjautuva rehellisyys, jota haluamme myös asiakkaidemme, työntekijöidemme ja muiden sidosryhmiemmekin edustavan. Haluamme kantaa yhteiskunnallisen vastuumme mm. luontoon ja kierrätykseen, työturvallisuuteen, työterveyteen sekä lakisääteisiin asetuksiin, maksuihin ja velvollisuuksiin liittyvissä asioissa. Olemme Luotettava Kumppani.

Ilmaiset vinkit sähköpostiin

Tilaa maksuton uutiskirje, niin saat vinkit ja kirjoitukset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. Uutiskirjeen tilaaminen on täysin turvallista eikä sido sinua mihinkään. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain.