Ammattirakentajat

Ammattirakentajille työtä tuntityönä, urakkana tai sovitulla puitesopimuksella

Ammattirakentajille tarjoamme työtä tuntityönä, urakkana tai sovituin puitesopimuksin tunti- ja määräperusteisesti. Puitesopimus on kustannus- ja resurssitehokas yhteistyötapa. Kustannuslaskentaan, kilpailutuksiin, tarjouspyyntöihin, katselmukseen ja hankkeen läpimenoaikaan ei huku turhaan rahaa ja aikaa.

Olemme taipuvaisia joustavaan yhteistyöhön. Voimme olla mukana myös keskinäisen kiinteistöosakeyhtiön rahoituksessa tekemällä kiinteistöyhtiölle apporttina pilkotun urakan oman osaamisalueemme työt sovitusti. Osaamisaluettamme ovat mm. tontin raivaus, pohja- ja kanaalikaivuut, maa-aines- ja kappaletavarakuljetukset, täytöt, salaoja- ja SV-viemäröintityöt, rakentamisen jätehuolto suursäkeillä, koura-autolla ja vaihtolavoin sekä piha-alueet pohjista pintoihin ja istutuksiin. Lisäksi meiltä löytyy monipuolisesti rakennustaitoa liittyen mm. muuraukseen, kirvesmiestöihin, hirsirakentamiseen jne.

Ympäristörakentamisen aliurakointi

Julkisyhteisöjen ja kunnallisen ympäristörakentamisen aliurakoinnissa pystymme tarjoamaan monipuolisella kalustolla hyvää lisäarvoa mm. monipuolisten kuljetuspalveluiden lisäksi erilaisella vuokrattavalla kalustolla. Myös työmaan ja infrarakentamisen turvallisuuteen liittyvä tuotevuokraus, työmaa-aidat, liikennemerkit ja -asennus järjestyvät suoraan meidän kauttamme.

Tulemme mieluusti keskustelemaan yhteistyöstä. Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous tästä »