Kotitaloudet

Pihojen pinta- ja rakennesaneerauksia kotitalouksille

Kotitalousasiakkaille olemme rakentaneet pihojen pinta- ja rakennesaneerauksia. Ovat työt sitten pieniä tai isoja, niin meiltä saat tarjouksen!

Sadevesijärjestelmät ja salaojat sekä pihakiveykset tyypillisimpiä töitämme. Teemme myös asfaltoinnit, piha-aidat, terassit, kivimuurit ja -portaat, istutukset, valutyöt, pintojen muotoilut ja pihojen kuivatukset ym. ym. Siis aivan kaikki ne tekemättömät työt mitä näet katsoessasi kynnykseltä ulos!

Nopea ja kustannustehokas palvelu

Kotitalousasiakkaille esitämme urakka- tai työurakkatarjouksen riveittäin ja työvaiheittain eritellysti. Tiedät hinnan ja kotitalousvähennyksen määrän jo ennakkoon. Kauttamme saat myös pihasuunnitelmat isompiin uudispihahankkeisiin ja saneerauksiin. Pihasuunnitelma ja selkeät piirustukset helpottavat meitä mm. tarjouslaskennassa, työvaiheiden aikatauluttamisessa ja kasvi- sekä määräluettelon tarkkuudessa.

Pystymme toimimaan nopeammin ja kustannustehokkaammin. Ja mikä tärkeintä, saat varmistettua viihtyisän ja toimivan pihan vuosiksi eteenpäin!

Siivoamme aina jälkemme, viemme työkoneet ja -tarvikkeet pois ja annamme töillemme 100% tyytyväisyystakuun!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kaikista Hiekkaset Yhtiöt Oy:n palveluista voit tehdä kotitalousvähennykseen.

Kotitalousvähennys tiivistettynä:

  • Kotitalousasiakkaana saat vähentää veroistasi 45% arvonlisäveron sisältämästä työkorvauksesta.
  • Vähennyksen enimmäismäärä on 2 400€ (omavastuu 100€/vuosi)
  • Kotitalousvähennys on henkilökohtainen ja molemmat puolisot voivat tehdä 2 400€ vähennyksen
  • Enimmäismäärän saat, jos työkorvaus on noin 5 550€ (kahden puolison perheessä 2 x 5 550€)
  • Kotitalousvähennys myönnetään vain työn osuudesta, ei esim. tarvikkeista
  • Erottelemme kotitalousasiakkaille työn osuuden jo tarjousvaiheessa!
  • Huom! Uudisrakentamisessa ei voi hyödyntää kotitalousvähennystä
Esimerkki: 

Hiekkaset Yhtiöt Oy tarjoaa Annikille ja Antille salaojien ja sadevesiviemärien asennustyöt hintaan 10 000€ sis. ALV24%.

Annikki vähentää suoraan veroistaan 45% työkorvauksesta eli 2250€ (Annikin osuus laskusta 5000€ * 0,45).  2250€:n vähennyksestä vähennetään – 100€ omavastuu, joten Annikki saa laskusta kotitalousvähennystä 2150€. Yhteensä Annikki ja Antti saavat 4300€ kotitalousvähennykset ja lopullista maksettavaajää 5700€.

 

” Veronpalautukset on kivoja yllätyksiä, mutta verokorttia muuttamalla sain kotitalousvähennyksen jo verovuoden aikana. Kiitos vinkistä!” -Ulla

Pyydä tarjous tästä »